Stifinner (5-7 kl)

 

Speidere mellom 10-13 år er Stifinnere. Stifinnerne har sine faste møter tirsdager på speiderhuset kl. 18.00-19.30.

Troppen består av Stifinnere (5-7 klasse) og Vandrere (8-10 klasse).  Stifinnere og Vandrere har møter hver for seg, men har også en del felles turer og møter.

Troppen består av flere mindre grupper av barn og ungdom, dette kaller vi patruljer, hvor medlemmene styrer seg selv. En patrulje består av tre til ti medlemmer. Speiderne møtes en gang i uken og drar ofte på turer i helgene. På møtene og turene arbeider patruljene med prosjekter og med ulike aktiviteter knyttet til programmet i Norges speiderforbund. Gjennom dette arbeidet får speiderne stadig nye utfordringer og lærer mange morsomme og nyttige ting. Patruljene har selv et ansvar for å legge opp sitt program, men får veiledning fra voksne ledere.

I tillegg til å være aktive i lokalmiljøet kan speidere i troppen delta på større arrangementer, for eksempel på kretsbannerkonkurransen, hvor patruljene i troppen konkurrerer mot patruljer fra andre tropper i praktiske og teoretiske ferdigheter. Kreativitet og lagånd teller selvfølgelig også her! De beste patruljene kvalifiserer seg til NM i speiding. Sist vi kom til NM var sommeren 2016!

Leder for stifinnerne er Ingvild Cecilie Horst. Joackim Winblad Berntsen  er assistent. Har du spørsmål eller vil bli stifinner? Ta kontakt med Ingvild på 47 80 04 26.

Telehjørning på patruljeovernatting
Telehjørning på patruljeovernatting (Foto: Åse Lien Aaberg)
Stifinnerjenter på patruljetur
Jentene i Brilleslange og Ozelot på patruljetur (Foto: Åse Lien Aaberg)
Speidergutter som tenner bål
Høstkonkurransen

 

Beskjeder

Bruk speiderskjerf og speiderskjorte på møtene. Det er også fint om du gir beskjed hvis du ikke kan komme på møtet. Husk også å ta med på møtene, det som står på terminlista.

Når vi skal på tur bør du pakke i sekk. Kle deg etter været. Er det kaldt, bruk ull innerst og ullsokker i støvlene. Lue og votter (hansker) er lurt. Husk refleks.

Stifinnerne gruppebilde