Foreldreforeningen

Ved at ditt barn er med i Hyggen Speidergruppe er dere som foreldre automatisk medlem av foreldreforeningen. Foreningens arbeid er tenkt som en støtte til speiderarbeidet, så vel praktisk som økonomisk. Hyggen speidergruppe har en aktiv foreldreforening med eget styre, men trenger i tillegg hjelp av flere foreldrene ved noen arrangementer og aktiviteter. Les mer om foreldreforeningens aktiviteter  her.

Foreldreforeningen har ansvaret for en del faste aktiviteter / arrangementer. I forbindelse med speideropptaket arrangerer Foreldreforeningen speidernes årsfest.

Speidere kledd som indianere

17. mai er det foreldreforeningen som lager speiderfrokost på Speiderhuset, samt har ansvaret for kake- og bamselotteriet.

17-maipyntet speiderhus

Hyggenmarknaden arrangeres siste søndag i august eller den første i september. Dette er et arrangement med loppemarked, kafé og speideraktiviteter. Marknaden er både et sosialt samlingspunkt for beboerne i Hyggen, en inntekstkilde for speiderne og en fin mulighet til å få vist frem speideraktiviteter.

Marknad

Speidergutter

Speidergutter

Før jul arrangerer Foreldreforeningen grøtfest for speiderne og lederne. Da pleier speiderne å gå fakkeltog utkledd som nisser fra Hyggenstranda til Langen. Der står Foreldreforeningen klar med fakler, bål og nissegrøt.

Speidernisser

Grøtfest

I tillegg hjelper Foreldreforeningen til med å skaffe sjåfører til speideraksjonen og TV-aksjonen.

Speidere med innsamlingsbøsser